Aluminium Picknicktafels

Ben je op zoek naar een aluminium picknicktafel? Bekijk hieronder de nieuwe collectie picknicktafels van GoedkopePicknicktafels.nl.

Zoals je van ons gewend bent bieden wij zeer sterke picknicktafels aan voor hele lage prijzen. Onze picknicktafels zijn altijd gemaakt van hout. De aluminium picknicktafels hebben, zoals je al hebt gezien, een aluminium onderstel. Het tafelblad en de zitbanken zijn gemaakt van Polywood. Deze materialen geven een picknicktafel een hele nieuwe look!

Het voordeel van deze tafels is dat ze licht van gewicht zijn, maar ook nog eens super stevig én onderhoudsvrij.

Neem ook een kijkje bij alle andere picknicktafels. Profiteer vandaag nog van het gemak (bezorging bij u thuis) en de prijs (fabrieksprijzen). Alle aanbiedingen zijn tijdelijk en worden dagelijks bijgewerkt.

Picknicktafels gratis thuisbezorgd

rechtstreeks vanuit de fabriek

Picknicktafels van aluminium

Je kent ons natuurlijk van de oude vertrouwde houten picknicktafels. Tegenwoordig kun je bij ons ook terecht voor aluminium picknicktafels. Dat geeft direct een nieuwe uitstraling. De aluminium picknicktafels hebben een aantal voordelen. De onderstellen zijn super sterk en onderhoudsvrij. Daarnaast zijn deze tafels extra makkelijk om aan plaats te nemen doordat er geen draagbalk aanwezig is zoals je gewend bent bij onze houten picknicktafels.

Picknicktafels van Polywood

Ook de tafelbladen en de zitbanken verschillen van onze standaard picknicktafels. De bladen en banken zijn niet zomaar van hout, maar is een mix van hout met kunststof. Door de houtstructuur lijkt het net massief! Het grote voordeel van Polywood is dat het onderhoudsarm is. Je hoeft dit alleen maar te behandelen met een licht vochtig doekje. Verder kan een picknicktafel van Polywood het hele jaar in weer en wind staan, zonder verandering van uiterlijk als kleurvervaging.

Bestel je een aluminium picknicktafel van Polywood tafelblad en zitbanken, dan weet je zeker dat je de komende 10 jaar gebeiteld zit.
Heb je een vraag?Kunnen we je helpen bij jouw keuze?