Picknicktafels voor bedrijven

Grote aantallen, scherpe prijzen!
Ben je op zoek naar de beste picknicktafels voor kantoor of kantine? Zoek dan niet verder. Wij versturen dagelijks picknicktafels naar organisaties zoals Defensie, Danone, Korps Landelijke Politiediensten, Ballorig, Unilever, Albert Heijn, Landal Green Parcs, BALR, Brunotti en Shell. Daarnaast zijn wij de vaste leverancier van honderden hotels, restaurants, campings en sportverenigingen. Wanneer je dus een tafel zoekt voor de bedrijfskantine, of vijfhonderd tafels voor een project: wij hebben de kwaliteit, de aantallen, de logistiek en de kennis in huis. Geïnteresseerd? Vraag een offerte aan, dan heb je binnen 1 werkdag een prijsindicatie op de mail.

Picknicktafels gratis thuisbezorgd

rechtstreeks vanuit de fabriek
Picknicktafels met korting

Bedrijvenactie: 6 x Picknicktafel Deluxe 180

€ 959,70 € 799,-
Geïmpregneerd grenen
Onderhoudsvrij
Biedt zitplaats voor 6 personen
Gratis bezorging door heel Nederland!
Nu bekijken

Picknicktafel Deluxe 180 is een van de meest populaire picknicktafels van Nederland. De tafel bestaat uit een zeer robuuste constructie met opklapbare banken. Aan deze tafel kunnen 6 personen moeiteloos en stabiel zitten. Doordat de tafels onder druk zijn geïmpregneerd zijn ze zeer geschikt voor buiten gebruik. Deze tafel kun je dan ook het hele jaar door buiten laten staan. Dankzij de betrouwbare eigenschappen van deze tafel is het een zeer geschikt model voor horeca, terrassen, campings, vakantiewoningen en meer!

Kortom: de Deluxe 180 biedt veel zitplaatsen voor weinig geld, en vraagt geen onderhoud.

Ben je op zoek naar een stevige en goedkope picknicktafel? Kies dan voor de Deluxe 180. Je profiteert van een zeer scherpe actie prijs bij bestelling van 6 stuks. Heb je grotere aantallen nodig? Vraag dan een offerte aan.

Bestel nu 6 Picknicktafels Deluxe 180 voor slechts € 799,-.
De prijs is inclusief btw én gratis bezorging door heel Nederland.

Zakelijk bestellen voor bedrijven

Wij leveren regelmatig grote aantallen picknicktafels aan bedrijven. Bedrijven kiezen voor GoedkopePicknicktafels.nl omdat wij zonder moeite grote aantallen kunnen leveren, korte levertijden hanteren en zeer scherpe prijzen kunnen aanbieden.

Doorgaans bieden wij picknicktafels als pakket aan. Wilt u de tafels liever voorgemonteerd, en op diverse locaties afgeleverd hebben? Geef uw wensen door in het offerte formulier, en wij zorgen voor een passend voorstel op maat.

Grote aantallen

Een kleine moeite

Scherpe prijzen

Kwantumkorting

Korte levertijden

Binnen 24 uur!

Offerte op maat

Ons standaard assortiment bestaat uit diverse picknicktafels gemaakt van grenen, vuren, teak en hardhout. Dit is echter niet het enige wat wij kunnen leveren. Bent u op zoek naar een specifiek type tuinmeubel, of staat u open voor suggesties, dan doen wij een voorstel op maat. Zo hebben wij onder andere hardhouten schommelbanken, blokhutten en tuinschermen mogen leveren in Nederland én België.
ImageImageImage

Offerte aanvragen

Aantal stuks: 25
Geef aan hoeveel tafels u nodig heeft.

Grote aantallen

Grote aantallen zijn voor ons een kleine moeite

Scherpe prijzen

Hoe groter het aantal, hoe beter uw prijs!

Korte levertijden

In de meeste gevallen binnen 24 uur!
Heb je een vraag?Kunnen we je helpen bij jouw keuze?

Recent geleverd

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage