Picknicktafels voor bedrijven

Grote aantallen, scherpe prijzen!
Ben je op zoek naar de beste picknicktafels voor kantoor of kantine? Zoek dan niet verder. Wij versturen dagelijks picknicktafels naar organisaties zoals Defensie, Danone, Korps Landelijke Politiediensten, Ballorig, Unilever, Albert Heijn, Landal Green Parcs, BALR, Brunotti en Shell. Daarnaast zijn wij de vaste leverancier van honderden hotels, restaurants, campings en sportverenigingen. Wanneer je dus een tafel zoekt voor de bedrijfskantine, of vijfhonderd tafels voor een project: wij hebben de kwaliteit, de aantallen, de logistiek en de kennis in huis. Geïnteresseerd? Vraag een offerte aan, dan heb je binnen 1 werkdag een prijsindicatie op de mail.

Picknicktafels gratis thuisbezorgd

rechtstreeks vanuit de fabriek

Zakelijk bestellen voor bedrijven

Wij leveren regelmatig grote aantallen picknicktafels aan bedrijven. Bedrijven kiezen voor GoedkopePicknicktafels.nl omdat wij zonder moeite grote aantallen kunnen leveren, korte levertijden hanteren en zeer scherpe prijzen kunnen aanbieden.

Doorgaans bieden wij picknicktafels als pakket aan. Wilt u de tafels liever voorgemonteerd, en op diverse locaties afgeleverd hebben? Geef uw wensen door in het offerte formulier, en wij zorgen voor een passend voorstel op maat.

Grote aantallen

Een kleine moeite

Scherpe prijzen

Kwantumkorting

Korte levertijden

Binnen 24 uur!

Offerte op maat

Ons standaard assortiment bestaat uit diverse picknicktafels gemaakt van grenen, vuren, teak en hardhout. Dit is echter niet het enige wat wij kunnen leveren. Bent u op zoek naar een specifiek type tuinmeubel, of staat u open voor suggesties, dan doen wij een voorstel op maat. Zo hebben wij onder andere hardhouten schommelbanken, blokhutten en tuinschermen mogen leveren in Nederland én Belgie.
Image Image Image

Offerte aanvragen

  • Grote aantallen

    Grote aantallen zijn voor ons een kleine moeite.

  • Scherpe prijzen

    Hoe groter het aantal, hoe beter uw prijs!

  • Korte levertijden

    In de meeste gevallen binnen 24 uur!

Binnen 1 werkdag antwoord!
Image Image Image Image Image
Heb je een vraag?Kunnen we je helpen bij jouw keuze?

Recent geleverd

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image