Rugleuningen voor picknicktafels

Die picknicktafels zijn natuurlijk geweldig. Ze zorgen voor onbeschrijflijke gezelligheid en creëren een knus samenzijn. Doordat het lekker borrelt aan onze tafels, kun je op een gegeven moment wel de behoefte krijgen om even lekker achterover te leunen. Het welbekende steuntje in de rug! Onderstaand vindt je ons assortiment rugleuning. Deze zijn eenvoudig te monteren op al bestaande picknicktafels. Houdt rekening met de lengte van jouw picknicktafel, en kies de daarbij behorende rugleuning uit.

Een rugleuning bestaat uit twee planken en twee beugels. Met behulp van het bijgeleverde bevestigingsmateriaal monteer je de rugleuning eenvoudig op je eigen picknicktafel. Je kunt zelfs de hoogte en diepte van de rug zelf bepalen.

Bestel je alleen een rugleuning (of meerdere) dan wordt dat op werkdagen voor 14:00 uur verstuurd. Bestel je tegelijk ook een picknicktafel? Dan komen we alles in een keer afleveren. Dat geldt natuurlijk ook voor ons zitkussens.

Picknicktafels gratis thuisbezorgd

rechtstreeks vanuit de fabriek

Goedkoper, goedkoopst, grootst, goedkopepicknicktafels.nl

Wij garanderen 101% Laagste Prijs Garantie op alle grote picknicktafels. Mocht je desondanks toch een goedkopere prijs vinden, laat het ons weten. Bovenstaande picknicktafels zijn dezelfde picknicktafels die je tegenkomt bij de bekende bouwmarkten. Het verschil? Je hoeft niet met een kar in de weer en je bespaart ook nog eens. Hoe we dat doen? Lees onze simpele, maar krachtige visie. Koop daarom vandaag nog een grote picknicktafel bij GoedkopePicknicktafels.nl!

Visie van GoedkopePicknicktafels

GoedkopePicknicktafels.nl levert de beste picknicktafels tegen de scherpste prijs. Dat klinkt eenvoudig en dat is het ook – want door te snijden in kostbare rituelen besparen wij veel euro’s. Zo heeft GoedkopePicknicktafels.nl bijvoorbeeld geen showrooms, verkopers, telefonistes, controllers of managers in dienst. Ook zitten er geen onnodige schakels tussen de fabriek en de eindgebruiker. We kijken alleen naar werkelijk toegevoegde waarde. Dat scheelt enorm.
Heb je een vraag?Kunnen we je helpen bij jouw keuze?