Levertijden & verzendkosten

Gratis bezorging in heel Nederland!

We leveren al onze tafels zonder verzendkosten overal in Nederland. We maken geen onderscheid tussen iemand die dichtbij of juist ver weg --bv op een eiland-- woont. De prijs die op de website staat is een absolute all-in prijs voor onze klanten.

Supersnelle bezorgdienst

Op de pagina van het product naar keuze staat de levertijd vermeld. Voor picknicktafels is dat veelal 1 - 3 werkdagen indien op voorraad. In veel gevallen kun je jouw bestelling de volgende dag dus al verwachten. In het weekend bestelde tafels worden maandags of dinsdags geleverd.

Je hoeft niet thuis te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen.Onze bezorgdienst zorgt er altijd voor dat jouw picknicktafel netjes en veilig op een plek om de woning wordt bezorgd. Je kunt hierbij denken aan een carport, oprit, voortuin etc.

De tafels worden in onderdelen al dan niet in pakketvorm bij je aangeleverd. Ook het bevestigingsmateriaal en een handleiding worden meegeleverd.

Indien je speciale wensen hebt over de aflevering van jouw picknicktafel, bijvoorbeeld als je de tafel op een speciale plek in de tuin wilt laten bezorgen, laat het ons dan weten in de notitie tijdens het afronden van jouw bestelling. We doen ons best om hier zo goed mogelijk invulling aan te geven, en mocht het niet duidelijk zijn, dan nemen we gewoon even contact met je op.

Niet thuis?

Geen probleem! We leggen het bouwpakket netjes in de voortuin, achtertuin of oprit. We zorgen ervoor dat het veilig en netjes wordt achtergelaten.