Levertijden & verzendkosten

Overal in Nederland

We leveren al onze tafels zonder verzendkosten overal in Nederland. We maken geen onderscheid tussen iemand die dichtbij of juist ver weg --bv op een eiland-- woont. De prijs die op de website staat is een absolute all-in prijs voor onze klanten.

Voor 11:00 besteld, morgen in huis.

Bij je bestelling kun je zien of jouw tafel de volgende werkdag geleverd wordt. Vanuit onze voorraad worden bepaalde tafels de volgende werkdag al thuis afgeleverd. Je moet dan de bestelling wel voor 11 uur ’s ochtends hebben afgerond. Alle bestellingen die na 11 uur bij ons binnenkomen worden een werkdag later afgeleverd.

In het weekend bestelde tafels worden maandags of dinsdags geleverd. We verzoeken je er rekening mee te houden dat er iemand aanwezig is om de tafel te ontvangen.

De tafels worden in onderdelen al dan niet in pakketvorm bij je aangeleverd. Ook het bevestigingsmateriaal en een handleiding worden meegeleverd.

Bij de bevestiging van je bestelling krijg je het telefoonnummer van onze transporteur doorgegeven. Wanneer je speciale wensen hebt dan kun je deze rechtstreeks met de transporteur bespreken.

Levertijd maximaal 5 werkdagen

Een aantal tafels hebben wat langere levertijd. Hier staat bij bestelling niet vermeld dat ze morgen worden geleverd. De levertijd voor dergelijke tafels kan maximaal 5 werkdagen bedragen. Bij de bestelling hiervan krijg je het telefoonnummer van de transporteur en kun je voor wat betreft de levering rechtstreeks een afspraak maken.

Ook hiervoor geldt dat deze tafels in een pakket of in onderdelen vergezeld van bevestigingsmateriaal en een handleiding worden afgeleverd.

Niet thuis?

Geen probleem! We leggen het bouwpakket netjes in de voortuin, achtertuin of oprit. We zorgen ervoor dat het veilig en netjes wordt achtergelaten.