Levertijden & verzendkosten

Gratis bezorging in heel Nederland!
Als een bestelling plaatst in onze webwinkel, zul je zien dat je nooit hoeft te betalen van het transport. De bezorging van jouw bestelling is altijd gratis binnen Nederland en België.
In Duitsland rekenen wij €69,95 verzendkosten per picknicktafel.

Picknicktafels
De bezorging van jouw picknicktafel kun je bijna helemaal zelf bepalen.

Nadat je bestelling is afgerond heb je de mogelijkheid om een voorkeursdag op te geven. Jouw voorkeur wordt direct verwerkt in onze planning.

Mocht het onverhoopt voorkomen dat het ons beter uitkomt op een andere dag, dan houden we je hiervan op de hoogte. Je krijgt altijd vooraf bericht met de definitieve leverdatum en een tijdsvenster van 2 uren.

Kussens
Onze speciaal op maat gemaakte kussens brengt GLS bij jou thuis. Bestel je voor 15:00 uur, dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog opgehaald door GLS. Uiteraard ontvang je via GLS een e-mailnotificatie met track and trace. Zo ben je altijd op de hoogte van de zending.

Heb je een picknicktafel én kussens besteld? Dan brengen onze bezorgers jouw volledige bestelling natuurlijk in een keer.

Niet thuis?

Krijg je bericht dat jouw picknicktafel wordt bezorgd op een moment dat je niet thuis bent? Wees gerust. We leggen het bouwpakket netjes in de voortuin, achtertuin of oprit. We zorgen ervoor dat het veilig en netjes wordt achtergelaten.

Is dat bij jou echt niet mogelijk? Neem dan even contact op, dan maken we een nieuwe afspraak.