Bedenktijd & herroepingsrecht

Wij kopen zelf veel producten online en houden ook niet van verrassingen en gedoe. Dus toen we deze webshop startten, hebben we goed naar de richtlijn ‘koop op afstand’ gekeken. Deze richtlijn is sinds juni 2014 van kracht en beschrijft belangrijke spelregels tussen kopers en verkopers. Om de retour-regeling begrijpelijk te houden, hebben wij deze zo eenvoudig mogelijk herschreven: Onze retour-regeling is niet ingewikkeld. Aan de ene kant sta jij; de consument of organisatie die iets heeft besteld bij de andere kant. Die andere kant dat zijn wij; de webshop GoedkopePicknicktafels.nl en de mensen die samen voor de webshop en de klanten zorgen.

Zichttermijn

Iedereen krijgt van ons een zichttermijn van 14 dagen. In die periode mag jij bepalen of je de bestelling houdt of niet, mits de picknicktafel ongemonteerd is. Wanneer jij besluit om de tafel terug te sturen, moet je dat wel tijdig laten weten. Het sturen van een mail naar support@goedkopepicknicktafels.nl met jouw gegevens en bestelnummer, is voldoende. Vergeet niet te melden waarom je de transactie wilt terugdraaien. Dat bepaalt namelijk wie de retourkosten betaalt.

Retourtermijn

Iedereen krijgt van ons een retourtermijn van 14 dagen, mits de picknicktafel ongemonteerd is. In die periode moet je ervoor zorgen dat de tafel bij ons terug komt. Omdat wij gespecialiseerd zijn in het vervoeren van picknicktafels, halen we de tafel graag bij je op. Je mag ook iemand anders vragen.

Betaaltermijn

Wij krijgen van iedereen een betaaltermijn van 14 dagen. In die periode moeten wij ervoor zorgen dat het aankoopbedrag weer op jouw rekening staat. Wij mogen eventuele kosten voor het ophalen en verkoopbaar maken van dat aankoopbedrag aftrekken.

Retourkosten

Picknicktafel

De retourkosten van een picknicktafel zijn altijd 10% van het orderbedrag - met een minimum van € 30 (dertig euro). Deze kosten zijn uiteraard niet verschuldigd als de reden van retourzending aan Goedkopepicknicktafels.nl ligt.

Zitkussens

Indien je alleen kussens bij ons hebt besteld, kun je deze binnen 14 dagen, zonder opgave van reden, kosteloos retourneren. Gebruik hiervoor het volgende stappenplan:

1. Stuur ze retour naar ons retouradres Kasteeldreef 18 in Drunen via een pakketdienst naar keuze.

2. Het afleverbewijs (inclusief track&trace code) kunt u dan mailen naar support@goedkopepicknicktafels.nl.

3. Wij zorgen voor de terugbetaling inclusief de gemaakte verzendkosten.