Gekleurde picknicktafels

Leuk dat je op zoek bent naar een stevige picknicktafel voor jouw tuin of terras. Waarschijnlijk heb je onze standaard collectie houten picknicktafels al bekeken. Als je toch liever wat meer kleur in je tuin wilt is een van onze gekleurde picknicktafels een goed idee. We hebben een mooi assortiment gekleurde picknicktafels en streven ernaar om regelmatig met een nieuw kleur te komen. Heb je suggesties voor een nieuwe kleur? Laat het dan gerust weten en wie weet nemen we jouw kleur wel op in het assortiment.

Bestel je een picknicktafel bij ons, dan bezorgen wij jouw tafel tot aan de plaats waar jij wilt. Lees hier alles over onze levertijden en verzendkosten.

Picknicktafels gratis thuisbezorgd

rechtstreeks vanuit de fabriek

Goedkoper, goedkoopst, grootst, goedkopepicknicktafels.nl

Wij garanderen 101% Laagste Prijs Garantie op alle grote picknicktafels. Mocht je desondanks toch een goedkopere prijs vinden, laat het ons weten. Bovenstaande picknicktafels zijn dezelfde picknicktafels die je tegenkomt bij de bekende bouwmarkten. Het verschil? Je hoeft niet met een kar in de weer en je bespaart ook nog eens. Hoe we dat doen? Lees onze simpele, maar krachtige visie. Koop daarom vandaag nog een grote picknicktafel bij GoedkopePicknicktafels.nl!

Visie van GoedkopePicknicktafels

GoedkopePicknicktafels.nl levert de beste picknicktafels tegen de scherpste prijs. Dat klinkt eenvoudig en dat is het ook – want door te snijden in kostbare rituelen besparen wij veel euro’s. Zo heeft GoedkopePicknicktafels.nl bijvoorbeeld geen showrooms, verkopers, telefonistes, controllers of managers in dienst. Ook zitten er geen onnodige schakels tussen de fabriek en de eindgebruiker. We kijken alleen naar werkelijk toegevoegde waarde. Dat scheelt enorm.
Heb je een vraag?Kunnen we je helpen bij jouw keuze?