Picknicktafel kussens

Onze picknicktafel kussens zijn speciaal op maat gemaakt voor de top 5 meest populaire picknicktafels van Nederland. De zitkussens zijn weerbestendig en voorzien van klittenband. Dankzij de 4 centimeter dikke SG35 vulling zit jij voortaan nog comfortabeler aan onze picknicktafels.

De kussens zijn per set van 2 leverbaar, en worden gratis verzonden.

Bestel nu jouw picknicktafel met op maat gemaakte zitkussens!

De voordelen

Op maat gemaakt

Waterafstotend

Comfortabel (SG35 vulling)

Sneldrogend en ademend

Voorzien van klittenband

Onze picknicktafel kussens zijn speciaal op maat gemaakt voor de top 5 meest populaire picknicktafels van Nederland. De zitkussens zijn weerbestendig en voorzien van klittenband. Dankzij de 4 centimeter dikke SG35 vulling zit jij voortaan nog comfortabeler aan onze picknicktafels.

De kussens zijn per set van 2 leverbaar, en worden gratis verzonden.

Bestel nu jouw picknicktafel met op maat gemaakte zitkussens!

De voordelen

Op maat gemaakt

Weerbestendig

Comfortable (SG35 vulling)

Sneldrogend en ademend

Voorzien van klittenband

Picknicktafels gratis thuisbezorgd

rechtstreeks vanuit de fabriek

Alle kussens

Heb je een vraag?Kunnen we je helpen bij jouw keuze?

Op maat gemaakte picknicktafel kussens!

Bij GoedkopePicknicktafels.nl heb je al een setje zitkussens vanaf €49,95. Onze zitkussens zijn speciaal op maat gemaakt voor picknicktafels. Tijdens de productie hebben we rekening gehouden met de belangrijkste lengte en diepte maten waardoor onze tuinkussens (bijna) altijd passen op jouw picknicktafel.

Onze kussens zijn eigenlijk geschikt voor elk type tuinmeubel dankzij de weerbestendige stof. De stof is geheel water-en vuilafstotend kan daardoor prima tegen een regenbui.

Daarnaast zijn onze zitkussens voorzien van een stevige SG35 vulling. Deze vulling is erg veerkrachtig, soepel en zeer comfortabel.

De meeste picknicktafels zijn 180 centimeter lang, maar heb je een andere maat dan passen onze kussens ook. Voor picknicktafels van 300 centimeter lang adviseren wij 2 kussens van 150 centimeter.