Image

Picknicktafels gratis thuisbezorgd

rechtstreeks vanuit de fabriek

Hardhouten Picknicktafels

Als je op zoek bent naar een hardhouten picknicktafel ben je hier aan het juiste adres. Naast grenen picknicktafels hebben we ook picknicktafels gemaakt van hardhout. En dat voor de beste prijs!

Ons assortiment hardhouten picknicktafels bestaat uit 5 maten. Er zit dus altijd de juiste maat bij. Het voordeel van hardhout is dat het erg duurzaam is. Het gaat zeker 10 jaar mee en vraagt bijna geen onderhoud. Wij adviseren om picknicktafels die gemaakt zijn van hardhout, jaarlijkse te behandelen met een blanke olie. Hierdoor behoud het zijn kleur en kan de tafel het hele jaar door buiten staan.

Een ander voordeel van onze hardhouten tuinbanken is dat het met aandacht is afgewerkt. Je zult geen knoesten vinden en alle hoeken zijn keurig afgerond. In tegenstelling tot grenen of vuren picknicktafels, zul je zien dat de afwerking erg hoogwaardig is.

Als picknicktafel specialist kunnen we er niet omheen om jou het beste assortiment in hardhouten picknicktafels te bieden. Uiteraard tegen de beste prijs!

Picknicktafel kussens

Heb je een vraag?Kunnen we je helpen bij jouw keuze?