Colofon & Disclaimer

Deze website is de officiële webshop van GoedkopePicknicktafels.nl, een handelsnaam van Thuishout B.V. (KvK 59929030). De informatie op deze site, de teksten en het beeldmateriaal vallen onder het copyright van Thuishout B.V. Aan de op deze website aanwezige informatie kunnen geen rechten ontleend worden.

Concept, ontwerp en realisatie

Thuishout B.V.
Internet: www.thuishout.nl
E-mail: support@thuishout.nl

Content

Copyright © 1998-2024 Thuishout

Disclaimer

Thuishout B.V., verleent toegang tot deze webshop en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door Thuishout B.V. en derden zijn aangeleverd. Thuishout behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover mededeling te hoeven doen. Prijs- en modelwijzigingen zijn te allen tijde voorbehouden.

Aansprakelijkheid

De hier aangeboden informatie wordt aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze informatie kan op elk moment veranderen zonder voorafgaande mededeling van GoedkopePicknicktafels.nl of Thuishout.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectueel eigendom betreffende deze materialen liggen bij GoedkopePicknicktafels.nl en Thuishout. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van GoedkopePicknicktafels.nl of Thuishout B.V., behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is. Het is niet toegestaan webpagina’s of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video’s of interactieve applicaties) van de webshop op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.