Goedkope tuinbanken

Op zoek naar een goedkope tuinbank? Hieronder staan alle tuinbanken uit het assortiment van GoedkopePicknicktafels.nl! Dit zijn de populairste tuinbanken van Nederland.  Profiteer vandaag nog van het gemak gratis thuisbezorging en onze scherpe prijzen. Alle aanbiedingen zijn tijdelijk en worden dagelijks bijgewerkt.

De aangegeven prijzen zijn prijzen inclusief transportkosten én btw. Het betreft dus een volledige "all-in prijs". De levertijd is gemiddeld zo'n 1 - 3 werkdagen, afhankelijk van de voorraad.

Tuinbanken gratis thuisbezorgd

rechtstreeks vanuit de fabriek

De mooiste tuinbanken van Nederland!

Je kent GoedkopePicknicktafels.nl natuurlijk van de goedkope en robuuste picknicktafels. Sinds kort kun je bij ons ook terecht voor goedkope tuinbanken van Europees grenen en teakhout. De tuinbanken worden in Oost-Europa voor ons geproduceerd. Net als met onze picknicktafels bieden wij zeer sterke constructies aan voor zeer scherpe prijzen.

Onze tuinbanken wordt veelal besteld voor in de voortuin. De bankjes zijn per stuk te bestellen en worden gratis thuisbezorgd.

Van alle markten thuis

Of je nu een tuinbank wilt van grenen, hardhout of teakhout. Wij kunnen het leveren. Doordat wij dagelijks door heel Nederland bezorgen is het geen probleem om jou tuinbankje kosteloos te bezorgen. De levertijden zijn dan ook altijd erg kort.

Zoals je van ons gewend bent vragen de tuinbanken geen onderhoud. Geïmpregneerd grenen tuinbanken kunnen jarenlang zonder problemen buiten staan. Hardhout en teakhout kun je jaarlijks behandelen met olie, maar dit is niet nodig. Al onze banken zijn geproduceerd om jarenlang in weer en wind te staan.

Heb je een vraag?Kunnen we je helpen bij jouw keuze?